Koti ja puutarha

Keramiikka on loistava sisustusmateriaali, lämmin ,rouhea ja rohkea valinta kotiin. Omat tuotteeni ovat tarinallisia tuotteita. Käytän pääsääntöisesti karkeaa samotti savea, jossa pinta jää usein lasittamatta ja antaa esineelle luonnetta.

Sopii upeasti lahjaksi, suurille ja pienille tuotteille, persoonallinen lahja on harkittu ja haluttu lahja. Voidaan suunnitella tilaustyönä yksilöllinen lahja, saajan omien mielenkiintojen mukaan.

Kierrätys on tullut mukaan kuvioon myös vahvasti, käytän ruosteista romua, vanhoja kenkiä, hattuja, vanhoja lautoja ym. materiaalia esim. lamppuihin. Itselle idea syntyy katsellen näitä "romuja" ja vähitellen saadaan uusi esine tuotteistettua.

Puutarhaelämää

Puutarha, mikä ihana paikka ja mikä sinne sopisi paremmin kuin Savisiiven käsin rakennetut eläimet. Ketut, linnut,  kissat,karhut ym. eläimet voit sujauttaa mihin tahansa puutarhaan.

Savisiiven tuotteet kestävät meidän vuodenaikojamme. ajan myötä lasittamattomat saavat elävää patinapintaa eli sammaloituvat. Mikä tekee ne joka vuosi erinäköisiksi. Toki voit siirtää ne talvilevolle ja ihan pestä harjalla , kun siltä tuntuu.

Sopivat perennapenkkiin, kiville, terasseille. Tässä on sinun mahdollisuutesi sisustaa puutarhaasi oman näköiseksi.

Tilauksesta myös sinulle joku oma juttu. Toki jokainen eläin, joka käsieni kautta kulkee, on aina yksilö ja oman näköisensä.

Patsas pihaan, puutarhaan,

Savisiipi auttaa asiassa.

Puutarhaihmiselle myös oiva lahja asia.

Osoite

Isolinnankatu 6
28100 Pori
Sijainti kartalla »

Aukioloajat

Ma suljettu
Ti-pe klo 11-17
La klo 10-13

Ota yhteyttä

050 598 1596
savisiipi@savisiipi.fi